Dimitri Wouters

Festivals, party’s, clubs: overal in België zien ze Dimitri Wouters graag komen. Als trots lid van het Qmusic-team heeft hij elke week zijn eigen show op de grootste radiozender van België. Elke zaterdagavond van 23u tot middernacht mixt hij zijn favoriete nummers in Shut up & Dance. Al zijn vrije tijd spendeert hij in de studio. Terwijl hij daar aan nieuwe nummers werkt, blijft hij zijn volgers verwennen met zotte mash-ups en bootlegs.

Dimitri Wouters was al resident-dj in de Reflex, Noxx en Paradise Saturdays en speelt op alle belangrijke vip-afterparty’s in het Antwerpse Sportpaleis (denk aan Dimitri Vegas & Like Mike, Rihanna, Beyoncé, Justin Timberlake en zoveel meer). Negen jaar op een rij zorgde hij voor een memorabele set op Tomorrowland.

Waarom het publiek van Dimitri Wouters houdt? Omdat hij de mensen altijd weet te verrassen met zijn technische skills, zijn originele keuzes en zijn aangeboren talent om de dancefloor te laten grooven tot in de vroege uurtjes. Als kers op de taart trakteert hij het publiek op live-intermezzo’s met zijn keytar…

Je boekt een dj, en je krijgt een rockster!

22u30 – 23u30

Ontdek al onze artiesten