Nadiem Shah ft MC Six

Nadiem Shah is al een decennium lang de drijvende kracht achter de muziekredactie van Studio Brussel. Met zijn originele platenkeuzes drukte hij al zijn stempel op programma’s als De Maxx, Sound of Sam en Mish Mash en op de live dj-shows van de zender. Zo lanceerde hij mee een lange, lange reeks dancehits die deel zijn geworden van ons collectief geheugen.

Nadiem draait sinds jaar en dag solo, en vormde met Gunther D en Gerrit K het onovertroffen Trash Radio aka Mish Mash Soundsystem – die van ‘de toeter’! Daarnaast is hij maandelijks resident-dj in de Charlatan in Gent en was hij al te gast op Pukkelpop, Rock Werchter, Les Ardentes, Pole Pole, Dour, Lokerse Feesten, Marktrock, Crammerock, Laundry Day, Lotto Arena, Dreamville, Gladiolen, Playground, Student Kick Off, Kamping Kitsch …

En nu dus ook op Herentals Feest, waar hij geflankeerd wordt door podiumbeest MC Six. Samen hostte het duo al Jupiler’s House of the Bull op Rock Werchter en Les Ardentes. Een boel bijeengepakte ervaring dus, die op de Herentalse Grote Markt ongetwijfeld tot ontploffing zal komen.

23u30 – 01u00

Ontdek al onze dj's