K3 sluit spetterende namiddag af op Herentals Feest

Wedden dat de noordkant van de Herentalse Grote Markt op vrijdag 29 juli heel snel zal vollopen? De organisatie van Herentals Fietst & Feest heeft namelijk een fantastische line-up samengesteld voor de jongste muziekfans. Die kunnen voor of na hun loopwedstrijdje hun heupen laten wiegen en hun kelen schor schreeuwen.

Niemand minder dan De KetnetBand trapt om 14u de Volvo Van Houdt Happening af. Deze geoliede live-machine trakteert het publiek gegarandeerd op meezingers uit bekende Ketnet-programma’s en de hitparade. Welke bekende Ketnetters de markt een uur lang op sleeptouw gaan nemen, blijft een verrassing…

Daarna is er amper tijd om op adem te komen, want ook bij The Crazy Disco Show for Kids (15u30-16u30) is het onmogelijk stil te staan. Een zotte deejay haalt de ene hit na de andere uit zijn draaitafel, Ymke (bekend van Sisters Only en Junior Eurosong) zingt ze live mee, en de enthousiaste dansers demonstreren de juiste moves.

En dan is het tijd voor de climax van het namiddagprogramma. Want met K3 heeft HFF een absolute klepper kunnen strikken. Marthe, Hanne en zelfs het nieuwe K3-lid Julia moeten amper nog worden voorgesteld. Dat ze van 17u tot 17u30 de Grote Markt gaan overdonderen met bekende en toekomstige klassiekers, daar twijfelt niemand aan.

Zorg dat je erbij bent! (En kom op tijd, want dit zal niemand willen missen.)

Klik hier voor meer info over Herentals Feest.

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!

Beeld © Studio100