Kempense profs Van Gestel, Leysen en Van Kessel fietsen mee

Wout van Aert is lang niet de enige Kempenaar die present tekent op het Boretti na-Tourcriterium. Hij krijgt op donderdag 28 juli het gezelschap van nog een aantal renners uit Herentals en omstreken.

Met Dries Van Gestel (27) uit Arendonk wist de organisatie een van de revelaties van het voorjaar te strikken. De renner van WorldTour-ploeg TotalEnergies won in maart de Profronde van Drenthe (1.1), werd derde in Gent-Wevelgem, en behaalde top 10-plaatsen in Le Samyn, Kuurne-Brussel-Kuurne en het BK op de weg.

Ook Senne Leysen (26) uit Lichtaart zal aan de start staan. De zoon van ex-prof Bart, die nu zijn ploegleider is bij Alpecin-Deceuninck, reed dit jaar de Giro d’Italia uit voor zijn team Alpecin-Deceuninck (toen nog Alpecin-Fenix).

Corné van Kessel (30), woonachtig in Olen, staat weer op de deelnemerslijst. De ervaren Nederlandse veldrijder van Intermarché-Wanty-Gobert is al jaren een vaste klant op ons criterium.

Verder zullen ook beloften Ward Van Dyck (Herentals) en Wout Vervoort (Noorderwijk) zich voor eigen volk willen tonen tussen de grote jongens, net als Jeff Peelaers (eveneens uit Herentals).

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!