Wie o wie? De Kreuners komen naar Herentals Feest!

Begin mei werd de affiche voor van de Volvo Van Houdt Happening (oftewel Herentals Feest) bekendgemaakt. Op vrijdag 29 juli zetten De KetnetBand, The Crazy Disco Show for Kids, K3, Beatles By Girls en Willy Sommers de Grote Markt van Herentals in vuur een vlam… Een line-up waar wij als organisatie van Herentals Fietst & Feest terecht trots op mogen zijn. En ook de nachtelijke ambiance is gegarandeerd, dankzij Radio Botanique en DJ Mr. E.

Maar wie de voorbije weken een kijkje is gaan nemen op onze Feest-pagina, heeft natuurlijk gezien dat de échte headliner (tussen Willy Sommers en de dj-sets) nog in mysterie was gehuld. ‘Wie o wie?’ stond vermeld tussen 22u en 23u15. Wie o wie kon dat toch worden?

Vandaag mogen we een einde maken aan het gissen en gokken.

De hoofdact op Herentals Feest wordt niemand minder dan De Kreuners! Walter Grootaers en zijn kompanen trekken met veel goesting hun grote hitmachine weer op gang voor een indrukwekkend optreden. Hun hits die van bij de geboorte gratis in het DNA van élke Vlaming worden gelepeld: ‘Ik wil je’, ‘Layla’, ‘Maak me wakker’, ‘Verliefd op Chris Lomme’, ‘Nee oh nee’, ‘Zij heeft stijl’…

Meebrullen is onvermijdelijk. Op vrijdag 29 juli, vanaf 22u.

The boys are back in town! The town of Herentals!

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!