Bal Populaire is terug van weggeweest!

Goed nieuws voor de iets oudere bezoekers van Herentals Feest. Voor het eerst sinds 2019 staat het Bal Populaire weer op het programma. Op vrijdag 28 juli zullen Hanz Duval en DJ Patje een mix van crooners en dansbare oldies brengen in de tent op de Grote Markt.

Vorig jaar, in de eerste editie van HFF na de coronabreak, was het Bal Populaire naar de achtergrond verdwenen. “Maar terwijl de kinderen het beste van zichzelf geven tijdens Herentals Loopt en de jongere bezoekers uit hun dak gaan tijdens Herentals Feest, willen we ook voor het iets minder jonge publiek een portie entertainment voorzien”, aldus Joeri Van de Gender van HFF, de drijvende kracht achter het Bal Populaire.

Tussen 13u30 en 16u30 zal Hanz Duval – artiestennaam van de in Herentals geboren en getogen Hans Horemans – crooners en klassiekers zingen. Hij was jarenlang lid van het close-harmonykoor ‘Nocti-Vagant’ in Tielen, waarmee hij wereldwijd de backing vocals voor Helmut Lotti Goes Classic verzorgde. Vorig jaar nog maakte hij deel uit van de cast van My Way, de musical over Frank Sinatra.

Hanz Duval zal worden bijgestaan door Patrick Stoop, lid van accordeonduo ‘De Patrons’ en keyboardspeler bij de 60’s & 70’s-band ‘De Verroeste Snaar’. Als DJ Patje zal hij vanachter zijn discobar dansbare oldies draaien, zodat de ouderen van dagen hun jonge benen kunnen uitslaan.

Inschrijven vooraf hoeft niet. De toegang is helemaal gratis, en de togen in de tent zijn open.

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!