Vips / sponsors

Herentals Fietst Feest heeft een breed aanbod voor wie geïnteresseerd is in een vip-arrangement. Voor sponsors probeert de organisatie altijd een tailormade pakket samen te stellen met een correct evenwicht tussen visibiliteit en hospitality. 

Wenst u meer informatie over deze vip-arrangementen, gelieve dan te mailen naar stef.cleynen@hff.be. Een infobrochure met alle pakketten en prijzen zal u dan worden opgestuurd.

vip-arrangementen

Er zijn vip-arrangementen beschikbaar voor de volgende onderdelen van het evenement:

Op vrijdag 28 juli stroomt de Grote Markt van Herentals ongetwijfeld vol voor onder meer Pommelien Thijs en Bart Peeters… Maar wist je dat jij Herentals Feest vanaf de eerste rij kunt volgen, in een exclusief vip-kader bovendien?

Een zomeravond vol heerlijk eten en drinken, gezelligheid en topmuziek. Zijn dat niet de gedroomde ingrediënten voor een onvergetelijke ‘ladies (of boys) night out’, (after)work-activiteit of teambuilding?

Waar?

CC ’t Schaliken + vip-platform op Grote Markt

Wanneer?

Vanaf 16u30 ontvangst, vanaf 19u culinair gedeelte

Wat?

Cava of fruitsap, crisps & dips / open bar / verrukkelijke live-grill (BBQ met vis, vlees, salades) / ijsbar + uniek zicht op de artiesten op het podium

Prijs?

€ 95 (excl. btw) per persoon (€ 50 voor kinderen tot 12 jaar)

Interesse? Neem dan contact op met stef.cleynen@hff.be

Meer informatie over sponsoring en vip-arrangementen?