Vrijdag 26 juli & zaterdag 27 juli 2024

Terwijl het op vrijdag rond Markt Zuid gonst van de sportieve activiteit, zorgen topartiesten voor muzikale ambiance op het grote podium op Markt Noord. En ook Herentals Feest energized by Groep Rutten is helemaal gratis!

In de namiddag kunnen de jongsten al meezingen en -dansen met hun favoriete bands. ’s Avonds worden ook de andere feestvierders op hun wenken bediend met een gevarieerd programma dat de Markt in vuur en vlam gaat zetten, tot in de vroege (of late) uurtjes.

De iets oudere bezoekers kunnen in de namiddag terecht in de grote tent voor het Bal Populaire, waar ze hun jonge benen nog eens kunnen losgooien op classics en oldies.

Vanaf dit jaar zal er ook op zaterdag gefeest worden. Jawel, HFF krijgt er een extra dag bij, met vanaf de late vooravond opnieuw een line-up van fantastische acts, maar nog veel meer. Klik nu al hier voor een eerste tip van de sluier, maar houd de komende weken zeker onze website en social media in de gaten voor meer nieuws!

Line-up 2024

Hier vind je de komende weken en maanden de namen die op vrijdag 26 en zaterdag 27 juli de Grote Markt van Herentals in vuur en vlam gaan zetten.