Feest voor de vrijwilligers

Herentals Fietst & Feest zou niet kunnen bestaan zonder de tomeloze inzet van tientallen – zelfs honderden – vrijwilligers, en dat beseft de organisatie van HFF maar al te goed. Daarom werden alle ‘werkbeesten’ van de editie 2022 van harte uitgenodigd voor een groot bedankingsfeest, afgelopen zondag in de foyer van ’t Schaliken. De perfecte locatie om met zo’n 250 medewerkers te genieten van een barbecue, voorafgegaan door een sportief voorgerecht: op een groot scherm werd het WK veldrijden in Hoogerheide gevolgd. Het duel tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert deed iedereen op het puntje van zijn stoel zitten, maar de verhoopte apotheose kwam er helaas niet. Wout liet zich in de sprint vloeren door zijn Nederlandse rivaal.

Dat kon de pret in de foyer niet drukken. Er werd nog duchtig nagepraat over de cross én over de geweldige groene editie van HFF vorig jaar. En er werd ook vooruitgekeken naar de volgende afspraak op 27 en 28 juli 2023. De meeste aanwezigen beloofden ook dit jaar weer hun steentje bij te dragen als opbouwer, afbreker, seingever, tapper, wc-personeel, noem maar op…

De organisatie prijst zich gelukkig dat zoveel vrijwilligers, velen elk jaar opnieuw, bereid zijn om van HFF een spetterend en vlekkeloos feest te maken. Maar elk jaar is vers bloed méér dan welkom. Dus heb je interesse om alleen of met je vrienden/club/vereniging de handen uit de mouwen te steken? Neem dan een kijkje op onze vrijwilligerspagina, schrijf je hier in of mail naar medewerkers@hff.be.

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!