Gulheid van HFF-bezoekers levert 5000 euro op voor To Walk Again

Op dinsdag 16 april heeft het bestuur van Herentals Fietst & Feest een cheque van 5000 euro overhandigd aan To Walk Again. Een mooie schenking die te danken is aan de de HFF-bezoekers van vorig jaar die geen refund hebben gevraagd van het overschot op hun betaalkaarten.

Vorige zomer werd tijdens Herentals Fietst & Feest voor het eerst gewerkt met HFF-betaalkaarten. Wie na afloop van het evenement nog geld op de kaart had staan, kon om een volledige refund vragen, maar kon er ook voor kiezen om dat bedrag gedeeltelijk of volledig te laten staan en zo te schenken aan To Walk Again, de vzw die mensen met een fysieke beperking via revalidatie, beweging en sport maximaal wil laten genieten van hun talenten.

De HFF-bezoekers toonden zich blijkbaar van hun gulste kant, want het totale bedrag benaderde de 5000 euro. Waarna het HFF-bestuur besloot naar boven af te ronden… En dus trok vorige dinsdag een delegatie van het HFF-bestuur naar het AZ van Herentals om een cheque met dat mooie bedrag te overhandigen aan directeur Thomas Caers. Die gaf voor de gelegenheid ook wat toelichting over de vzw, alsook een korte rondleiding. En uiteraard was hij HFF – en dan vooral onze fantastische bezoekers – onwaarschijnlijk dankbaar.

Ook de organisatie zelf wil daarom nog eens 5000x merci zeggen aan alle gulle schenkers. Herentals heeft zich vorige zomer weer van z’n warmste kant laten zien!

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!