Extra dag feesten op HFF

Herentals Fietst & Feest krijgt er een derde dag bij

Wie deze zomer naar Herentals Fietst & Feest wil komen, mag een extra kruisje in de agenda zetten: de 18e editie zal namelijk geen twee, maar drie dagen duren. Na donderdag 25 en vrijdag 26 zal het centrum van de Keizerstede ook op zaterdag 27 juli bruisen van muziek en entertainment. “Een unieke kans om nog meer mensen naar Herentals te lokken én gelukkig te maken!” 

Het tweedaagse event Herentals Fietst & Feest heeft door de jaren heen een vaste plek veroverd in de zomerkalender. In de week na de Ronde van Frankrijk stroomt de stad traditiegetrouw vol voor Herentals Fietst en Deca Danst op donderdag en Herentals Loopt en Feest op vrijdag. En dat allemaal helemaal gratis! Deze zomer komt er dus een extra feestdag bij, en neem dat gerust letterlijk: de komende weken zullen ook voor zaterdag 27 juli een aantal straffe artiesten en dj’s bekendgemaakt worden.

“Elk jaar wordt onze stad overspoeld met publiek, soms zelfs tot op de limiet van onze capaciteit”, aldus HFF-directeur Kristof Van Mensel. “Met een extra dag kunnen we dat publiek beter spreiden en – hopelijk – nóg meer mensen gelukkig maken. Tegelijk denken we dat de logistieke investeringen én de geweldige inzet van onze vrijwilligers op die manier nog beter kunnen renderen, zodat we ons fantastische event ook in de toekomst gratis kunnen blijven aanbieden. Toen ook Stad Herentals vol enthousiasme meestapte in dit verhaal, waren we helemaal overtuigd: dit is een unieke kans om ons fantastische event nog meer uitstraling te geven.”

Behalve met nog meer topacts – lees: een extra party op de Grote Markt – wil de organisatie van HFF ook uitpakken met frisse initiatieven. “Zo willen we graag de Herentalse handelaars bij het gebeuren betrekken”, aldus Van Mensel. “Een extra feestdag kan voor hen de gedroomde gelegenheid worden om zichzelf in de kijker te zetten. De komende weken zullen we daar samen een concrete invulling aan geven, maar één ding is zeker: Herentals Fietst & Feest zal meer dan ooit een feest worden van alle Herentalsenaren voor alle Herentalsenaren… en Kempenaren.”

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!