Heylen Vastgoed sponsort na-Tourcriterium

Wie onze vernieuwde website al bezocht, had het al in de gaten, maar nu is het ook officieel: Heylen Vastgoed wordt de nieuwe titelsponsor van het jaarlijkse na-Tourcriterium, dat deze zomer zal plaatsvinden op donderdag 27 juli.

Na 16 edities liet Boretti vorig jaar weten dat het de sponsoring van het criterium niet langer wilde voortzetten. Lang hoefde de organisatie van Herentals Fietst & Feest niet te zoeken naar een opvolger. “Heylen Vastgoed is al jaren een trouwe partner van ons zomer-event en toonde zich snel bereid om dat engagement te upgraden”, legt HFF-voorzitter Luc Verheijen uit. Vorige week werd een contract getekend voor drie jaargangen. Ook HFF-directeur Kristof Van Mensel is supertevreden. “Dat een Kempense onderneming de nieuwe titelsponsor wordt van ons na-Tourcriterium, maakt het nog mooier.”

Local hero Wout van Aert is sinds vorig jaar aandeelhouder bij Heylen Vastgoed, en dat heeft de affiniteit tussen het bedrijf en het evenement alleen maar doen toenemen. “Vorige zomer was Wout nog dé publiekstrekker van Herentals Fietst”, aldus Cedric Vanhencxthoven, bestuurder van Heylen Vastgoed. “Toen beseften we meer dan ooit welke impact het evenement heeft op de stad. We zijn dan ook trots dat we onze naam kunnen verbinden aan het na-Tourcriterium.”

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!