HFF kondigt partnership aan met Yellowwood Marketing

De meteorologische lente is begonnen en dat doet dromen van de zon en later ook de zomermaanden. 27 en 28 juli staat al bij menig Herentalsenaar met stip in de agenda aangeduid. Met de start van het nieuwe seizoen, kondigt de Herentalse vzw ook graag een partnership aan met marketingagency Yellowwood, ook uit Herentals.

“Vorig jaar hebben we al mooie stappen gezet naar verdere professionalisatie van onze organisatie met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl”, aldus HFF-directeur Kristof Van Mensel. “Maar om ook op digitaal marketingniveau het onderste uit de kan te halen, zijn we op zoek gegaan naar een lokale partner.”

Vernieuwde website en nog veel meer

Een lokaal verankerde organisatie zoekt een marketingpartner niet te ver. Van Mensel: “Bij toeval kwamen we in contact met Yellowwood Marketing, een jong, Herentals marketingbureau gespecialiseerd in websites, sociale media en leadgeneratie. We hebben een langetermijnsamenwerking met hen opgestart om ons in het digitale landschap te helpen navigeren, met als eerste werf een vernieuwde website. We zijn zeer trots op het eindresultaat.” In de toekomst zal het marketingbureau ook de e-mails en sociale media van het zomerevenement onder handen nemen.

Dat de nieuwe website nog maar het begin is van de samenwerking, is duidelijk. “We zijn altijd al zeer grote fan geweest van HFF en vinden het super om ons steentje te mogen bijdragen aan een op-en-top Herentals event”, vertellen Kenneth Deckers en William Dias Morais, de bestuurders van Yellowwood. “Binnenkort ga je via verschillende digitale kanalen regelmatig leuke content zien verschijnen over het evenement. We duimen alvast mee voor een topeditie.”

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!