Kampioenenplein Herentals Fietst Feest

Kampioenenplein wordt weer speelparadijs op HFF

Net als vorig jaar zal het Kerkplein tijdens Herentals Fietst & Feest omgedoopt worden tot het Kampioenenplein. Een veilig afgeschermd speelparadijs waar elk kind zich even kampioen mag voelen. En dit jaar drie dagen lang!

Jaak Spaak, mascotte van het Kampioenplein, nodigt alle kinderen die HFF bezoeken, van harte uit om zeker eens langs te komen op het Kerkplein. Onder toezicht van enthousiaste vrijwilligers kunnen kinderen van alle leeftijden er zich uitleven in allerhande animatie: twee kleine en één groot sprinkasteel, de Speelbus van Stad Herentals, een kleurstraat met stoepkrijt en – de eyecatcher van het Kampioenenplein – draaimolen Poppeye, al jaren een vaste waarde op de Herentalse kermis.

De toegang tot het Kampioenenplein is gratis, en dat geldt ook voor alle animatie behalve de draaimolen. Maar er zijn wel gratis ritjes te winnen. Op hff.be/kampioenenplein/ kunnen kinderen een kleurplaat downloaden die ze ingekleurd kunnen afgeven op het Kampioenenplein. Regelmatig zal daaruit een geluksvogel geloot worden die gratis rondjes mag draaien.

En krijgen ze honger en dorst van zoveel plezier, dan kunnen ze terecht op het gezellige terras met foodtruck, waar hun ouders ook even van de rust kunnen genieten. Bovendien krijgen alle bezoekers een goedgevulde goodiebag om mee naar huis te nemen.

Het Kampioenenplein is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 14u tot 21u, en wordt mee mogelijk gemaakt door Kaliber. Het inclusieve maatwerkbedrijf uit Herentals steunt het talent van onze toekomstige kampioenen.

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!