Kom de G-coureurs aanmoedigen, samen met Kaliber

Vanaf dit jaar is het criterium voor G-sporters omgedoopt tot de G-Koers van Kaliber, sponsor van het event. Het lokale maatwerkbedrijf dat inclusiviteit vooropstelt, wil zo de aandacht vestigen op het bijzondere talent van de deelnemers. Niemand minder dan Ellen Van Loy zal de winnaars huldigen op het podium.

“Dagdagelijks bieden wij werk aan meer dan 200 personen in kwetsbare situaties uit de regio Herentals. We stimuleren inclusiviteit en moedigen de G-sporters dan ook graag persoonlijk aan. Het is precies dezelfde aanpak die Kaliber dag na dag ook in eigen huis hanteert: kansen creëren voor medewerkers, elk met een eigen talent”, vertelt Wim Dewindt, algemeen directeur van Kaliber Maatwerk.

Ook twee van Kalibers eigen maatwerkers nemen deel aan de wielerwedstrijd.  Florian Sleeckx, Belgisch tijdritkampioen, nam vorig jaar al deel en werd toen knap derde. Zijn vriendin Chayene Goudar fietst dit jaar ook mee voor een plaats op het podium. “Onze G-sporters kunnen alle aanmoediging gebruiken. Bij deze dus een warme oproep om mee te komen supporteren op donderdag 27 juli om 14u30 op de Grote Markt in Herentals”, gaat Dewindt verder.

Herentalse wielervedette Ellen Van Loy geeft alvast het goede voorbeeld, want zij zet achteraf de winnaars in de bloemetjes.

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!