Level 6ix komt naar Herentals Fietst & Feest 2024

Level Six is eerste naam voor extra HFF-dag

Herentals Fietst & Feest maakte onlangs pas bekend dat het zomerevent dit jaar een dagje langer duurt, en kan vandaag al een eerste muzikale act presenteren voor die bewuste zaterdag: met Level Six is de ambiance op 27 juli alvast verzekerd.

“Bij de trouwe HFF-gangers doet de naam Level Six doet waarschijnlijk een belletje rinkelen”, zegt programmator Guy Huysmans. “Logisch, want deze hippe partyband was al twee keer te gast op ons feest, in 2017 en 2018.”

Level Six, met zangduo Jo Hens (acteur in Familie) en Lisa Michels is al tien jaar lang niet meer weg te denken van de Vlaamse corporate- en festivalpodia. In Herentals brengt het zestal de show ‘Harder Better Faster Stronger’. “Dat wordt een 90 minuten durende trip vol meezingers, medleys en beats waar jong en oud zich kan op uitleven”, aldus Guy Huysmans. “Met hun indrukwekkende decor en dito lichtshow zorgt Level Six voor een totaalconcept dat iedereen wegblaast. We zijn dan ook trots dat we voor onze derde dag meteen zo’n garantie op ambiance hebben kunnen strikken.”

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!