Met deze dj’s gaat Herentals Feest dansend de nacht in

De line-up van Herentals Feest, dit jaar voor het eerst met een extra dag op zaterdag 27 juli, is nu helemaal compleet: de organisatie strikte weer drie fantastische dj’s om de Markt op beide avonden langer in de feeststemming te houden: Discobar Blacklabel en BEX op vrijdag, DB Airtrax op zaterdag.

“Het dj-duo Discobar Blacklabel pompt hun platen -in de meest uiteenlopende genres – er met een geweldig tempo door, maar telkens met het juiste nummer op het juiste moment”, aldus HFF-directeur Kristof Van Mensel. Zij draaien op vrijdag 26 juli, vanaf 23u40.

Daarna is het de beurt aan BEX, die ook vorig jaar al van de ‘party’ was. Hij is van alle markten thuis, en als geboren en getogen Herentalsenaar zal hij zeker weer zijn eigen Markt platspelen op Herentals Feest energized by Groep Rutten. Hij sluit af vanaf 1u10.

Dit jaar loopt Herentals Feest nog door op zaterdag 27 juli. Na U2be, Natalia en Level Six mag het lokale duo DB Airtrax voor de ultieme climax zorgen van het driedaagse zomerevent, vanaf 1u15. Zij maken zich alvast sterk dat ze ‘Hertals oep zenne kop wille zette’! Zo is de volledige line-up van Herentals Fietst & Feest bekend, met als grootste namen Piet Piraat, Bart Kaëll, Regi Live, Natalia, maar op donderdag – tijdens DECA Danst – ook DJ FOU plays Zillion Classxxx.

Al deze concerten en dj-sets zijn volledig gratis, tenzij je het evenement als een vip wilt beleven. Op vrijdag en zaterdag zelfs met een luxueuze barbecue en inclusief dranken! Er zijn zelfs voordelige combitickets voor vrijdag + zaterdag. Interesse? Rep je dan zeker naar vip-pagina!

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!