Natalia viert 20 jaar hits op Herentals Feest

Herentals Fietst & Feest heeft ook voor de extra derde dag van z’n zomerfeest een klepper van formaat kunnen strikken. Op zaterdag 27 juli houdt Natalia halt op de Grote Markt met haar ‘20 Years Greatest Hits Tour’. Na Linda Mertens, aan de zijde van Regi op vrijdag, is zij al de tweede Kempense diva op het HFF-podium dit jaar.

Al twintig jaar staat Natalia aan de top van de Vlaamse showbizz, en dat viert ze met overtuiging. In november 2023 pakte ze al uit met een groots jubileumfeest in drie uitverkochte Lotto Arena’s en momenteel toert de zangeres uit Oevel langs de mooiste theaters van Vlaanderen. De perfecte opwarming voor de 20 Years • Greatest Hits Tour waarmee ze de zomerfestivals aandoet. Met Herentals Fietst & Feest dus als een van die podia.

Aan ‘greatest hits’ inderdaad geen gebrek: ‘Without You’, ‘I’ve Only Begun To Fight’, ‘I Want You back‘, ‘Risin’ en ga zo maar door… “Voeg daar een uitmuntende liveband en ijzersterke backing vocals aan toe, en je kunt er donder op zeggen dat Natalia vol overgave de Grote Markt omver gaat blazen”, aldus de meer dan tevreden HFF-programmator Guy Huysmans. “Zoals tien jaar geleden, toen ze voor het eerst op ons podium stond. Een dubbel jubileum dus!”

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!