Ook Cees Bol en Brent Van Moer in Herentals

Het peloton van het Heylen Vastgoed na-Tourcriterium krijgt steeds meer vorm. Zaterdag liepen ook de handtekeningen van Cees Bol en Brent Van Moer binnen. “Niet toevallig twee namen met een Kempense link”, stelt Erwin Vervecken fier. “Het wordt een mooie dag op donderdag 25 juli.”

“Met Cees Bol maken we heel wat Kempenaars blij”, weet Philippe Mariën. “Zoals velen wel weten, heeft de Nederlandse spurter Cees Bol een heel grote en fijne fanclub in Grobbendonk. Het is altijd fijn om je buren een plezier te doen. En we hopen natuurlijk op een talrijke opkomst van zijn fans uit de Kempen. Cees Bol was ook heel verdienstelijk als sleutelpion voor de historische ritoverwinning van Mark Cavendish in de voorbije Tour. ”

Brent Van Moer is dan weer de eerste winnaar ooit van de bevriende Grote Prijs Rik Van Looy die in Herentals aankomt. Brent won de eerste editie van de wedstrijd in 2018. Hij maakt ook deel uit van het team van de Herentalse ploegleider Kurt Van de Wouwer. Brent fietste zich in de voorbije Tour ook vaak in de kijker.

Daarnaast verwelkomt Herentals Fietst ook nog de jonge West-Vlaming Warre Vangheluwe (neoprof bij Soudal – Quick Step) die verrassend een rit won in de Vierdaagse van Duinkerke, Timothy Dupont (Tarteletto – Isorex) en Jens Reynders (Bingoal WB).

“We zijn al best tevreden met deze lijst”, besluit directeur Kristof Van Mensel. “Maar Erwin en Philippe hebben de ambitie om nog minstens één grote naam aan de lijst toe te voegen. Hopelijk slagen ze in hun opzet. Want na een loodzware Tour lijken veel renners toch de voorkeur te geven aan wat rust.” 

VOORLOPIGE DEELNEMERSLIJST HEYLEN VASTGOED NA-TOURCRITERIUM

Biniam Girmay Intermarche Wanty
Arnaud De Lie Lotto Dstny
Stef Crass Total Energies
Brent Van Moer Lotto Dstny
Cees Bol Astana – Qazaqstan
Warre Vangheluwe Soudal – Quick Step
Timothy Dupont Tarteletto – Isorex
Senne Leysen Alpecin – Deceuninck
Daan Soete Deschacht – Hens – Maes
Jens Reynders Bingoal WB
Witse Meeussen Alpecin – Deceuninck
Corne Van Kessel Deschacht – Hens – Maes
Quinten De Graeve Team Novo Nordisk
Jens Adams Athletes for Hope
Bo Godaert Tarteletto – Isorex
Jacob Relaes Tarteletto – Isorex
Gibbe Staes UAE Next Z
Milan De Ceuster Lotto Dstny
Mats Omloop Volkerswessels Cycling Team
Wout Vervoort Stageco Cycling Team
Bram De Laat Team Cosette
Witse Omloop Stageco cycling team
Bengt Daelmans Vdp Hepa Cycling Team
Victor Hannes Wanty Devo
Jona De Boel EFC L&R Van Mossel
Stef Scharre Stageco cycling team

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!