Regi Live ft. Linda & guests komt naar Herentals Feest 2024

Regi komt een live-feestje bouwen op HFF!

Het nieuwe jaar is amper op gang geschoten of Herentals Fietst & Feest kondigt al een eerste artiest aan voor komende zomer. En wat voor één! Niemand minder dan Regi komt op vrijdag 26 juli live optreden in Herentals. En hij brengt schoon volk mee!

Herentals Feest energized by Volvo Rutten, zo heet het gratis muzikale luik van hét Herentalse zomerevent. Maar de belangrijkste energieleverancier volgende zomer wordt zonder enige twijfel Regi Penxten. De succesvolle dj en producer kan uit bijna twee decennia dancehits putten om de ambiance op de Grote Markt naar een hoogtepunt te pompen. En dat met een heuse liveshow!

Regi, die afgelopen woensdag nog zijn derde opeenvolgende MIA won in de categorie Dance, komt echter niet alleen. “Enkele maanden geleden maakte Linda Mertens, zangeres bij Milk Inc tot de band in 2016 noodgedwongen een pauze inlaste, een emotionele en fel gesmaakte comeback aan de zijde van Regi tijdens diens show in het Sportpaleis”, vertelt HFF-programmator Guy Huysmans. “We wilden haar zo snel mogelijk aan het werk zien op ons podium, en sloegen dus twee vliegen in een klap met Regi Live featuring Linda & Guests.”

Een hele mondvol, maar daar zal het Herentalse publiek niet om malen: hét dansfeest van 2024 kan nu al in de agenda genoteerd worden, op vrijdag 26 juli.

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!