Herentals Loopt op vrijdag 28 juli

Schrijf je nu al online in voor de 2 uur van Mondeléz

Op vrijdag 28 juli wordt er weer volop gejogd en gesprint in hartje Hertals. Na de traditionele kinderlopen in de namiddag staat in de vroege avond ‘de 2 uur van Mondeléz’ op het programma. En vanaf dit jaar kun je je daar vooraf online voor inschrijven.

Terwijl de noordkant van de Markt volstroomt met muziekliefhebbers voor Herentals Feest, zal het in en rond de tent op Markt-Zuid weer gonzen van de sportieve bedrijvigheid. Want Herentals Loopt blijft een heel populaire pijler van ons tweedaagse zomerfeest.

Tussen 14u30 en 16u30 kunnen peuters, kleuters en kinderen van 3 tot 12 jaar deelnemen aan de loopwedstrijdjes per leeftijdscategorie. Inschrijven kan gewoon de dag zelf in de grote tent. Check hier de starturen- en plaatsen.

Daarna, tussen 18u30 en 20u30, lopen honderden mensen rondjes door het centrum tijdens de 2 uur van Mondeléz. Deelnemen kan zoals altijd individueel, als groep of als estafetteploeg. Anders dan voor de kinderlopen kun je je voor de 2 uur van Mondeléz wél vooraf inschrijven. Ga naar onze Loopt-pagina, lees goed de praktische info over ‘de 2 uur’ en klik dan op de inschrijvingslink. Ofwel schrijf je jezelf individueel in, eventueel met vermelding van de groep waar je deel van uitmaakt. Ofwel schrijft één verantwoordelijke een estafetteteam in, met alle leden van die ploeg. Helemaal gratis uiteraard.

Opgepast: ook wie online is ingeschreven, moet zich vooraf nog in de tent aanmelden om een borstnummer met chip en eventueel de estafettestok te gaan ophalen. Voor alle duidelijkheid: behalve online is het ook nog altijd mogelijk om de dag zelf in te schrijven voor de 2 uur van Mondeléz, in de tent, vanaf 14u.

Voel je de benen al tintelen? Aarzel dan niet en schrijf je alvast in. Dan maken we van Herentals Loopt weer een sfeervol hoogtepunt van sportiviteit en samenhorigheid.

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!