Wegens succes herhaald: Hanz Duval en Patje op Bal Populaire

Het Bal Populaire maakte vorig jaar een bijzonder gesmaakte comeback op Herentals Fietst & Feest, en dat was vooral te danken aan Hanz Duval en Patje. Dus mag het muzikale duo deze zomer hun kunstje overdoen in de grote tent, op vrijdag 26 juli.

Terwijl de sportievelingen het beste van zichzelf geven tijdens Herentals Loopt en de jongere muziekliefhebbers meebrullen op de Grote Markt tijdens Herentals Feest energized by Groep Rutten, vindt in de grote tent Bal Populaire plaats. Dat concept maakte in 2023, na enkele jaren afwezigheid, een geslaagde rentree en dus heeft de organisatie voor volgende zomer opnieuw het duo gestrikt dat vorig jaar voor zoveel sfeer zorgde: Hanz Duval en Patrick Stoop alias Patje.

Hanz Duval – geboren en getogen in Herentals als Hans Horemans – zingt al zijn hele leven. Eerst bij het jeugdkoor ‘De Nieuwe Parochie’ en later bij het close-harmonykoor ‘Nocti-Vagant’ in Tielen, dat ook wereldwijd de backing vocals voor Helmut Lotti Goes Classic verzorgde. Als solo-artiest bracht Hanz al twee albums uit (Croonertime en Oldies and More) en maakte hij deel uit van de cast van My Way, de musical over Frank Sinatra.

Hanz zal dit jaar wel een nieuwe playlist selecteren uit zijn repertoire van 300 liedjes uit allerlei genres. Daarbij zal hij opnieuw begeleid worden door Patje. Die maakt deel uit van het accordeon-duo ‘De Patrons’ en speelt ook keyboard bij de 60’ & 70’s-Band ‘De Verroeste Snaar’. Tussen de liedjes aan de zijde van Hans door, gaat Patje achter de discobar staan. Eén ding is zeker: ook de iets ouderen van dagen zullen op Herentals Feest hun jonge benen kunnen uitslaan!

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!