Zillion goes Herentals met DJ FOU

Traditiegetrouw is het ook dit jaar dansen geblazen na het na- Tourcriterium op Herentals Fietst. Want de gratis openlucht-afterparty DECA Danst op donderdag 25 juli presenteert weer drie top-dj’s met als meest opvallende naam: DJ FOU, alias Frank Verstraeten, bezieler van de legendarische Antwerpse discotheek Zillion.

Zodra de prijzen van het Heylen Vastgoed na-Tourcriterium zijn uitgedeeld, is het aan het publiek om de benen uit te zwaaien op Deca Danst. En dat zal geen probleem zijn, want de organisatie van HFF heeft weer drie geweldige dj’s kunnen strikken voor deze gratis afterparty.

De ervaren Kempische dj Double-U, die zijn kunnen al mocht bewijzen op Tomorrowland of in NOXX, mag de spits afbijten om 22u30. Afsluiten doet Milano, een van Belgiës snelst oprukkende dj’s met een staat van dienst om U tegen te zeggen. Twee jaar geleden zette hij de Herentalse Markt ook al in vuur en vlam, en hij is vastberaden om dat ook nu weer te doen tussen 1u30 en 3u.

Maar de opvallendste naam in de line-up, van middernacht tot 1u30, is zonder twijfel DJ FOU. Dat is de artiestennaam van Franl Verstraeten, oprichter van de Zillion, de Antwerpse discotheek die twee jaar geleden voor een revival zorgde dankzij de gelijknamige film. Die nostalgische beats brengt Verstraeten nu naar Herentals met zijn DJ FOU plays ZILLION CLASSXXX. Dat wordt dus een niet te missen feestje!

DECA Danst is volledig gratis, tenzij je de openluchtparty als een vip wilt beleven – met bubbels, heerlijke hapjes en een fantastisch zicht vanop het vip-deck. Interesse? Rep je dan zeker naar de vip-pagina!

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!