Pommelien Thijs komt naar Herentals Feest!

De voorbije maanden was de organisatie van HFF druk in de weer met het samenstellen van een aantrekkelijke line-up voor Herentals Feest, op vrijdag 28 juli… Nu komen we met een eerste naam naar buiten, en wat voor een: rijzende ster Pommelien Thijs!

Gisteren kondigde Pommelien nog trots haar nieuwe album Per ongeluk aan, dat op 23 juni zal verschijnen. Vandaag is er nog meer geweldig nieuws: ze komt naar Herentals Feest energized by Groep Rutten. Vanaf 19u15 zal ze de Grote Markt ongetwijfeld doen volstromen!

Pommelien Thijs zette haar eerste muzikale stappen als Caro in de populaire reeks #LikeMe, maar intussen heeft ze zich ontpopt tot een van dé opkomende Vlaamse artiesten van het moment. Eind januari won ze nog drie MIA’s, in de categorieën Doorbraak, Solovrouw en Hit van het jaar 2022, met haar nummer Ongewoon.

‘Doorgaans wachten wij een beetje af als iemand plots doorbreekt’, vertelt Guy Huysmans, programmator van Herentals Feest. ‘Maar in het geval van Pommelien hoefden we niet te twijfelen. Ze is niet alleen ongelooflijk getalenteerd, ze heeft zich ook laten omringen met topmuzikanten. Ik zag haar live aan het werk op de Gouden K’s en was meteen overtuigd. Pommelien is een straffe madam die zich nu al op Champions League-niveau bevindt.’

Deze zomer toert Pommelien Thijs voor het eerst met een liveband – haar drie concerten in de Roma zijn al uitverkocht. Op vrijdag 28 juli, om 19u15, doet ze dus Herentals aan. ‘En voor het publiek van Herentals Feest is dat helemaal gratis’, zegt Huysmans trots. ‘Wees maar zeker dat dit zeer ‘ongewoon’ wordt!’

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!