Scaletta Kids komt naar Herentals Fietst & Feest 2024

Scaletta Kids zingt hits op HFF

Naar goede gewoonte tovert de organisatie van Herentals Feest ook dit jaar weer een spetterende act uit haar hoed voor de jongste feestvierders: topkoor Scaletta Kids brengt samen met Helle Vanderheyden en Matthew Michel een liveshow vol herkenbare hits.

De naam ‘Scaletta’ doet denken aan ‘Scala’, en dat is geen toeval. Scaletta Kids is namelijk een van de voorbereidende groepen (9 tot 17 jaar) van het beroemde koor Scala & Kolacny Brothers en staat onder leiding van Scala-dirigent Stijn Kolacny en musicalactrice Lokke Dieltiens.

“Scaletta Kids heeft al opgetreden met o.a. Niels Destadsbader, Belle Perez en Christoff”, licht programmator Guy Huysmans toe. “En voor tv-zender Eén namen ze voor ruim 2 miljoen kijkers een kerstspecial op met Gene Thomas, Dana Winner, Free Souffriau en Udo. Aan ervaring geen gebrek dus.”

Voor Herentals Feest brengt Scaletta Kids een gevarieerde live-zomershow met twee leadzangers. Helle Vanderheyden verdiende haar strepen in programma’s en musicals als Prinsessia, Grease en Legally Blonde, terwijl Matthew Michel – bekend van Ghost Rockers – ook al zong in onder meer Shrek, Mamma Mia en James de musical… Huysmans: “Het repertoire van Scaletta bestaat uit songs van o.a. Ketnet Musical, Eurosong for Kids, Kinderen voor Kinderen, Camille Dhont, Like Me en De KetnetBand. Kortom, familie-entertainment ten top!”

Vind je dit bericht leuk? Deel het met je vrienden!