15u00 / 15u45

Scaletta Kids

ft. Helle Vanderheyden & Matthew Michel

De naam ‘Scaletta’ doet denken aan ‘Scala’, en dat is geen toeval. Scaletta Kids is namelijk een van de voorbereidende groepen (9 tot 17 jaar) van het beroemde koor Scala & Kolacny Brothers en staat onder leiding van Scala-dirigent Stijn Kolacny en musicalactrice Lokke Dieltiens.

De Scaletta Kids hebben ondanks hun jonge leeftijd al heel wat strepen verdiend in het Vlaamse muzieklandschap. Zo traden ze al op met onder meer Niels Destadsbader, Belle Perez en Christoff, en nam het koor voor tv-zender Eén een kerstspecial op met Gene Thomas, Dana Winner, Free Souffriau en Udo. Daarmee konden ze meer dan 2 miljoen kijkers bekoren. Met de act ‘Scaletta Unexpected’ heeft Scaletta Kids bovendien al vaak opgetreden op grote events in binnen- en buitenland.

Voor Herentals Feest brengt Scaletta Kids een gevarieerde live-zomershow met twee leadzangers: Helle Vanderheyden (Prinsessia, Grease, Mamma Mia, Legally Blonde…) en Matthew Michel (Shrek, Grease, Mamma Mia, Ghost Rockers, James de musical…).
Hun repertoire bestaat uit songs van o.a. Ketnet Musical, Eurosong for Kids, Kinderen voor Kinderen, Camille Dhont, Like Me en De KetnetBand. Kortom, familie-entertainment ten top in de namiddag van vrijdag 26 juli!

(Het precieze tijdstip van dit concert wordt binnenkort bekendgemaakt.)

Line-up 2024

Binnenkort meer info.