15u00 / 15u45

Hanz Duval & Patje

Het Bal Populaire maakte vorig jaar een bijzonder gesmaakte comeback op HFF, en dat was vooral te danken aan Hanz Duval en Patje. Dus mag het muzikale duo deze zomer hun kunstje overdoen in de grote tent.

Hanz Duval – geboren en getogen in Herentals als Hans Horemans – zingt al zijn hele leven. Eerst bij het jeugdkoor ‘De Nieuwe Parochie’ en later bij het close-harmonykoor ‘Nocti-Vagant’ in Tielen, dat ook wereldwijd de backing vocals voor Helmut Lotti Goes Classic verzorgde.

Als solo-artiest bracht Hanz al twee albums uit (Croonertime en Oldies and More) en maakte hij deel uit van de cast van My Way, de musical over Frank Sinatra.

Hanz zal dit jaar wel een nieuwe playlist selecteren uit zijn repertoire van 300 liedjes uit allerlei genres. Daarbij zal hij opnieuw begeleid worden door Patrick Stoop alias Patje. Die maakt deel uit van het accordeon-duo ‘De Patrons’ en speelt ook keyboard bij de 60’ & 70’s-Band ‘De Verroeste Snaar’. Met dat laatste instrument zal hij tijdens het Bal Populaire ook Hanz Duval begeleiden. Tussendoor gaat Patje achter de discobar staan of speelt hij op zijn accordeon zodat ook de iets ouderen van dagen op Herentals Feest hun jonge benen kunnen uitslaan!

(Het precieze tijdstip van dit concert wordt binnenkort bekendgemaakt.)

Line-up 2024

Binnenkort meer info.